Online bérletvásárlás


A klasszikus bérleteink vásárlási időszaka lezárult, “Ahogy Tetszik” elnevezésű bérletünk egész évadban kapható.


Karácsonyi bérletek

Karácsonyi Bérlet elnevezéssel klasszikus színházbérlet kapható dísztokban, amellyel négy előadást (Oliver!, Az úrhatnám polgár, Az elveszett Csontváry, Fúrnitúr) tekinthet meg a megajándékozott a színház által megjelölt időpontban.

A Karzatbérlet a nagyszínházi előadásokon karzat helyekre, a kamaraszínházi előadásokon pedig az A és B sorokba érvényes.

A Karácsonyi Bérlet a színház jegypénztárában 2019. december 24. 13.00-ig kapható, online felületünkön pedig 2019. december 26-ig.

Figyelem! Online felületünkön csak elsőrendű bérlet vásárlására van lehetőség, karzatbérlet kizárólag színházunk jegypénztárban vásárolható.


„Ahogy tetszik” repertoárbérlet
Az évadajánlóban szereplő előadásokból állítható össze
Nagyszínház (földszint, erkély) Kamaraszínház Állítsa össze bérletét!
A bérlet megvásárlásakor csak azt kell eldöntenie, hány előadást szeretne megtekinteni az évadban. A kiválasztott előadásokra szóló jegyeit a színház jegypénztárában bérlete felmutatásával veheti át. Elővásárlási és előfoglalási lehetőséget biztosítunk az aktuális havi jegyárusítás kezdetét megelőző 5 napon. Egy bérlettel egy színdarab csak egy alkalommal tekinthető meg. Érvényes az évad utolsó előadásáig.
Nagyszínházi karzatbérlet az alapár 60 %-a.
4 előadás 13 200 Ft
5 előadás 16 200 Ft
6 előadás 18 700 Ft
7 előadás 20 600 Ft
8 előadás 22 000 Ft