Valahol Európában


Kiválóan éneklő, jó mozgáskészséggel rendelkező, 7-14 év közötti elsősorban fiúk, de lányok jelentkezését is várjuk...A Pécsi Nemzeti Színház a 2021. október elején bemutatásra kerülő Valahol Európában című musicalhez kiválóan éneklő, jó mozgáskészséggel rendelkező, 7-14 év közötti elsősorban fiúk, de lányok jelentkezését is várja főszerepre, kiemelt szerepekre és csoportos szerepekre, az alábbiak szerint:

 

 • KUKSI – főszerep, 7-12 éves fiú, a szerepre két fiút választunk ki (kérjük, hogy az erre a szerepre jelentkező fiúk a mese, meserészlet mellé csak a színház honlapjáról letölthető „KUKSI-dalát” énekeljék a videón)

 • SZEPLŐS – kiemelt szerep, 10-14 éves fiú
   
 • SUTYI, CSÓRÓ, PROFESSZOR – kiemelt szerepek, 8-14 éves fiúk
   
 • PÖTYI – kiemelt szerep, 8-12 éves lány
   
 • GYEREKCSAPATOK, BANDATAGOK – 7-14 éves fiúk és lányok

Első körben kizárólag online meghallgatást tartunk. Kérjük a jelentkezőket, hogy készítsenek egy videót, amin legfeljebb 1-1 perc terjedelemben énekelnek egy népdalt, vagy műdalt, illetve előadnak egy mesét, vagy meserészletet.

Júniusban, a szereplőválogatás második körében a videók alapján kiválasztott gyerekek részére színházunk személyes meghallgatást szervez, amin a kiválasztott gyerekek szüleit is tájékoztatni fogjuk a gyerekek várható elfoglaltságáról. A produkcióba beválasztott gyerekek részére a próbafolyamat előreláthatólag 2021. augusztus 24-én kezdődik.

A jelentkezési lapot és az elkészített videókat 2021. május 25. napjáig egy filemegosztó szolgáltató (pl. wetransfer, googledrive) segítségével a valaholeuropaban@pnsz.hu email címre várjuk. A szereplőválogatással kapcsolatos esetleges kérdéseiket a titkarsag@pnsz.hu email címen tehetik fel.Vissza a hírekhez

További hírek

2021. 06. 13.

PÉCS „nekem: A VÁROS mindörökre.” | 12. rész

A Pécsi Nemzeti Színház és a Jelenkor folyóirat együttműködésében hetente új videósorozattal jelentkezünk.

2021. 06. 11.

Útjára indul a #színháztér projekt

Júniusban a Pécsi Nemzeti Színház művészei nyakukba veszik Baranya megyét

2021. 06. 06.

PÉCS „nekem: A VÁROS mindörökre.” | 11. rész

A Pécsi Nemzeti Színház és a Jelenkor folyóirat együttműködésében hetente új videósorozattal jelentkezünk.