Kövesse ÚJ FACEBOOK oldalunkat!

PNSZ logó

További hírek

Card image cap

2022. 12. 08.

Ö.K.Ö.R. II. JELNYELVI TOLMÁCSOLÁSSAL

Siket és nagyothalló nézőinkre is gondolva, a december 8-i Ö.K.Ö.R. II. című előadást jelnyelvi tolmácsolással lehet megtekinteni. 

Tovább
Card image cap

2022. 12. 08.

Két darabban is találkozhat a pécsi közönség Foki Veronikával

A színművésszel a bama.hu készített interjút. 

Tovább
Card image cap

2022. 12. 07.

Interjú Németh János Örökös Taggal

Németh János színművész jubilál ebben az esztendőben, négy évtizede kezdte a színpadi játékot, s ebből 38-at a pécsi deszkákon töltött.

Tovább

Színházi szüret

Borászokká váltunk egy napra a PTE Borbirtokon! 

Szüreteltünk, szőlőt tapostunk, kóstoltunk és szőlőfajtákkal ismerkedtünk

2022.09.11-én vasárnap a Társulat számos tagja közösen elindult a Pécsi Egyetemi Borbirtokra, hogy kicsit jobban megismerjék a borászok munkásságát.

A bor és a kultúra összefonódása több száz éves hagyomány. A Pécsi Nemzeti Színház és a Pécsi Egyetemi Borbirtok, a bor és kultúra helyi „házasítói” 2022 tavaszán teremtettek hagyományt azzal, hogy először a színház történelmében kiválasztották és bemutatták a SzínHáz borait. A Pécsi Egyetemi Borbirtok Rozé 2021 és Summa Pinot Noir 2019 nyerte el azt a megtisztelő szerepet, hogy a SzínHáz borai és a színház közönségének kedvencei legyenek!

A szüret nagyon jó hangulatban telt, köszönjük Madaras Zoltánnak, Ipacs Szabó Istvánnak és a Pécsi Egyetemi Borbirtok munkatársainak a kedves fogadtatást!

Galéria