Ugrás a tartalomra

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Pécsi Nemzeti Színház logó

További hírek

Erkélykoncert és évadhirdetés

A Pécsi Nemzeti Színház vezetése már készen áll a jövő évad tervével, és ezt 2024. április 26-án 18.00 órakor ünnepélyes keretek között ki is hirdeti Lipics Zsolt, a színház igazgatója.

Repülőjeggyel a Pécsi Nemzeti Színházba

Turizmus és kultúra kölcsönhatásban 20% jegyárkedvezmény a Pécsi Nemzeti Színház saját produkcióira 2024. június 7-ig!

Meseoperaként elevenednek meg Mátyás király kalandjai

Tukács Orsolya írása a Magyar Nemzetben

ILYEN MÉG NEM VOLT!

2022.04.22. péntek 19.00-kor Kaukázus koncert a Pécsi Nemzeti Színházban!

Kaukázus, valamint a ToSoDa Projekttel közösen létrehozott dalok bemutatása.
A Kaukázus zenekart a szövegcentrikusság jellemzi, míg a ToSoDa projektet a spirituális dallamvilág. Ezzel a koprodukcióval egy igen érdekes és izgalmas hangzásvilág fog találkozni a mélyebb gondolatokkal, üzenetekkel. 
Ezzel a koprodukcióval egy igen érdekes és izgalmas hangzásvilág fog találkozni a mélyebb gondolatokkal, üzenetekkel. A jól ismert hangszerek mellett ezt az egyedi hangzást új, vagy a könnyűzenében szokatlan hangszerek fogják megtámogatni. A Kaukázus zenekar jellemzően a magyar könnyűzenei piacon praktizált az elmúlt 19 évben. Ebben a produkcióban a hangulatok, a spiritualitás kerül fókuszba, így a dalok a szövegek értelmezése nélkül is érthetővé, dekódolhatóvá válnak. Ennek köszönhetően a produkció potenciális export termékké is válhat, és külföldi világzenei színpadok érdeklődésére is számíthat a jövőben.
Jegyekért kattintson ide