PNSZ logó

További hírek

Card image cap

2022. 05. 12.

Gyermeknap a Pécsi Nemzeti Színházban

Nyílt próba - Így készül a ROBINSON!

Tovább
Card image cap

2022. 05. 10.

#opera4keréken

Legújabb programsorozatunk második megállója a Szigetvári Zrínyi Miklós Gimnázium volt.

Tovább
Card image cap

2022. 05. 08.

Valahol Európában - A háború elől menekülők megsegítésére

1 millió forinttal támogatta a háborús menekülteket a színház. 

Tovább

Facebook nyereményjáték

A Pécsi Nemzeti Színház hivatalos facebook oldalán egy karácsonyi nyereményjátékot indítottunk.

Kedves Közönségünk!

Az ünnepek közeledtével egy igazán különleges nyereményjátékkal készültünk Önöknek! 
A 2021. december 25-i 15:00-kor kezdődő VALAHOL EURÓPÁBAN című előadásra 5 főnek az IGAZGATÓI PÁHOLYBAN biztosítunk helyet, és a szerencsés nyertesek ezáltal a legjobb helyről nézhetik meg a musicalt. 
Ha Ön is szeretne játszani, látogasson el a Pécsi Nemzeti Színház facebook oldalára. 
https://www.facebook.com/pecsinemzeti

JÁTÉKSZABÁLYZAT
1. Szervezés és lebonyolítás: A nyereményjáték szervezője Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft. (továbbiakban: "Szervező"), aki a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el. A nyereményjáték időtartama alatt a játékszabályzat minden érdeklődő számára hozzáférhető a Pécsi Nemzeti Színház hivatalos Facebook oldalán a játékhoz tartozó 2021.11.28-i „ KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK ” kezdetű posztban.

2. Részvételi szabályzat: A nyereményjátékban azok a 14 éven felüli természetes személyek vehetnek részt, akik a játék egész menete alatt érvényes Facebook regisztrációval rendelkeznek, és a szervező Facebook oldalán a játékhoz tartozó 2021.11.28-i „ KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK ” kezdetű posztot megosztották, és minden tekintetben elfogadták a játékszabályzat rendelkezéseit.

3. A nyereményjáték ideje: A nyereményjáték 2021. november 28. (vasárnap ) 10 órától 2021. december 11. (szombat) 09:30 óráig tart.

4. A nyereményjáték menete: A nyereményjáték során a játékosoknak Pécsi Nemzeti Színház hivatalos Facebook oldalán megjelent fényképes posztot kell megosztaniuk,valamint hozzászólniuk.

5. Nyeremények, sorsolás, nyeremények átadása: A nyereményjáték lezárultával a Pécsi Nemzeti Színház hivatalos oldala egy posztban közzéteszi a nyertes nevét. Összesen 1 nyertest választunk aki maga választhatja meg kivel szeretné megnézni az előadást. A játékosok nyereménye: · Csoportos belépő a Valahol Európában című musical előadásra A nyertesek kiválasztásának időpontja: 2021.12. 11. Eredményhirdetés: 2021.12.11. A Szervező a nyertest a Facebook felületén egy posztban értesíti nyereményről, valamint megkísérli Facebook üzenetben felvenni vele a kapcsolatot.

6. Adatkezelés: a Szervező általános adatkezelési szabályai irányadóak.

7. Záró rendelkezések: Figyelemmel arra, hogy a nyereményjáték online környezetben zajlik, szervező kizárja felelősségét az esetleges technikai problémákért, függetlenül attól, hogy azok a nyereményjátékban részt vevők vagy a szervező informatikai rendszerében, weboldalán, illetve szolgáltatásában, avagy a Facebook weboldalán merültek fel. A szervező fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A játékszabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a szervező közzéteszi a nyereményjáték Facebook oldalán. A nyereményjátékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. A nyereményjátékban való részvétel önkéntes, de ha játékos a jelen játékszabályzatot nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban alaptalan kifogást emel, a játékban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.