Ugrás a tartalomra

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Pécsi Nemzeti Színház logó

További hírek

KÖLES Ferenc a legjobb férfi főszereplő!

Három díjat nyert Rómában egy magyar kisfilm, Köles Ferenc lett a legjobb férfi főszereplő!

Erkélykoncert és évadhirdetés

A Pécsi Nemzeti Színház vezetése már készen áll a jövő évad tervével, és ezt 2024. április 26-án 18.00 órakor ünnepélyes keretek között ki is hirdeti Lipics Zsolt, a színház igazgatója.

Repülőjeggyel a Pécsi Nemzeti Színházba

Turizmus és kultúra kölcsönhatásban 20% jegyárkedvezmény a Pécsi Nemzeti Színház saját produkcióira 2024. június 7-ig!

ADVENTI ERKÉLYKONCERTEK

A Pécsi Nemzeti Színház is csatlakozott az Advent Pécs 2021 programsorozathoz.

Pécsi cégek, intézmények és egyházi szervezetek összefogásából született a hagyományteremtő ötlet, hogy az adventi időszak ünnepi hangulatban, minél több helyszínen és minél színesebb programmal szolgálja a pécsi polgárok karácsonyi készülődését.

Az Adventi Erkélykoncertek keretében a színház díszes erkélyén állnak a Színház tér közönsége elé a Pécsi Nemzeti Színház művészei produkcióikkal.

Az ingyenes rendezvénysorozaton az ünnepkörhöz illő tematikájú kortárs és klasszikus verseket, prózai művek részleteit adják elő a társulat színművészei, közben pedig karácsonyi kórusmuzsika hangjai csendülnek fel a Pécsi Nemzeti Színház Énekkara előadásában.

Négy adventi szombaton, minden alkalommal 16.00 órai kezdettel: november 27-én, december 4- én, december 11-én és végül december 18-án várja a kedves pécsieket a Pécsi Nemzeti Színház társulata, közös ünnepi karácsonyi várakozásra.