Támogatóink között üdvözölhetjük a Schneider Autóházat!


2021. márciusától a Pécsi Nemzeti Színház kiemelt partnereként támogatóink között üdvözölhetjük a Schneider Autóházat!Nagy örömmel osztom meg Önökkel, hogy 2021. márciusától a Pécsi Nemzeti Színházat egy vadonatúj TOYOTA RAV4 Hybrid típusú személygépjárművel támogatja Schneider János úr, akinek vezetésével a Schneider Csoport mára az ország egyik legrégebbi és legnagyobb múlttal rendelkező, rendkívül sikeres pécsi autókereskedésévé vált.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy sikerült egy olyan partnerre találnom, akivel az utóbbi hetek előkészületeinek és tárgyalásainak köszönhetően megállapodtunk arról, hogy hosszútávú együttműködési szerződést írunk alá.

Ezúton is szeretném megköszönni a nagylelkű gesztust és a gépjárművet, melyet a napokban személyesen vettem át.

Arra törekszem, hogy csodálatos városunk, Pécs egyik legmeghatározóbb emblematikus kulturális intézménye a Pécsi Nemzeti Színház újabb és újabb támogatókra leljen.
Tisztelettel kérem azokat a cégeket és cégvezetőket, akik hasonlóan fontosnak érzik a kulturális és gazdasági élet szereplőinek összefogását, és számukra is fontos a Pécsi Nemzeti Színház jelene és jövője, csatlakozzanak támogatóink sorába és segítsék művészi céljaink megvalósítását.

Köszönettel: Lipics Zsolt, ügyvezető


Vissza a hírekhez

További hírek

2021. 04. 11.

PÉCS „nekem: A VÁROS mindörökre.” | 3. rész

A Pécsi Nemzeti Színház és a Jelenkor folyóirat együttműködésében hetente új videósorozattal jelentkezünk.

2021. 04. 07.

Nekünk fontos, hogy segíthetünk...

A Pécsi Nemzeti Színház is segíti idős honfitársainkat

2021. 03. 28.

PÉCS „nekem: A VÁROS mindörökre.” | 2. rész

A Pécsi Nemzeti Színház és a Jelenkor folyóirat együttműködésében hetente új videósorozattal jelentkezünk.