Bérletvásárlás szeptember 30-ig!

PNSZ logó

További hírek

Card image cap

2022. 09. 20.

Köszönet a tűzoltóknak!

Lánglovagok a Pécsi Nemzeti Színházban!

Tovább
Card image cap

2022. 09. 17.

Városunk vezetői is vásároltak bérletet

Kihagyhatatlannak ítélték új évadunk előadásait.

Tovább
Card image cap

2022. 09. 13.

Színházi szüret

Borászokká váltunk egy napra a PTE Borbirtokon! 

Tovább

Szulák Andrea Pécsett!

Néhány hete ismerős arc jár-kel a pécsi sétáló utcán, sokan hitetlenkedve szólítják meg: csak nem Szulák Andrea művésznő?

A népszerű és kedvelt énekes- és színésznő a Pécsi Nemzeti Színházban próbál. A Chicago, minden idők legsikeresebb Broadway musicaljének egyik főszerepét, az érző szívű, ám keménykezű börtönőr Morton mamát (Mutert) alakítja.

A társulat is nagy örömmel fogadta a mindig vígkedélyű, kedves művésznőt, aki pályafutása alatt először dolgozik a pécsi társulattal.

A Vidákovics Szláven rendezésében színre kerülő előadás a fülbemászó slágerek népszerű dallamaival, a látványos koreográfiával, táncokkal, kiváló színészi alakításokkal és még egyéb izgalmas meglepetésekkel kerül bemutatásra 2022. október 15-én.

A színház két állandó és kiváló koprodukciós partnere is garanciája a magas színvonalú előadásnak. A Pécsi Balett társulata Vincze Balázs Harangozó-díjas, Érdemes művész koreográfiájával, valamint a Pannon Filharmonikusok egy formációja, a Pécsi Szimfonietta zenei közreműködésével, Bókai Zoltán vezényletével csendül fel hamarosan estéről-estére egyebek mellett a mindenki által ismert ikonikus nagy sláger: And All That Jazz!