Ugrás a tartalomra

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Pécsi Nemzeti Színház logó

További hírek

Erkélykoncert és évadhirdetés

A Pécsi Nemzeti Színház vezetése már készen áll a jövő évad tervével, és ezt 2024. április 26-án 18.00 órakor ünnepélyes keretek között ki is hirdeti Lipics Zsolt, a színház igazgatója.

Repülőjeggyel a Pécsi Nemzeti Színházba

Turizmus és kultúra kölcsönhatásban 20% jegyárkedvezmény a Pécsi Nemzeti Színház saját produkcióira 2024. június 7-ig!

Meseoperaként elevenednek meg Mátyás király kalandjai

Tukács Orsolya írása a Magyar Nemzetben

Színművész palettával

Vlasits Barbara csoportos kiállításon vett részt az Ördögkatlan fesztiválon

Vlasits Barbara a Pécsi Nemzeti Színház művésze, a karantén ideje alatt kezdett foglalkozni festészettel, mindenféle előképzettség nélkül, teljesen hobbi szinten. Inspirációja a színekben rejlik, szereti bátran használni őket, néhol talán szokatlanul is, a benne kavargó gondolatok, érzelmek kifejezésére szolgáló gesztusaival nézőjében is erős emóciókat ébresztve.

Barátai és a családja a legnagyobb támogatói az új művészi önkifejezésnek, azonban többen jelezték már neki, hogy szeretnének tőle képet maguknak, ami számára az egyik leginspirálóbb visszajelzés a folytatásra.

Első nyilvános szereplése festőként egy csoportos kiállítás volt az Ördögkatlan fesztiválon Nagyharsányban a Narancsligetben, több színészként dolgozó kiállítóval együtt, akik a képzőművészetet, a festészetet választották a színművészet melletti önkifejezési módnak.

Gratulálunk, és izgatottan várjuk a további munkákat, egy újabb kiállításban bízva.