Ugrás a tartalomra

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Pécsi Nemzeti Színház logó

További hírek

SZÍNHÁZI VILÁGNAP - A MŰVÉSZET BÉKE

A Nemzetközi Színházi Intézet (ITI) üzenete a Színházi Világnap alkalmából 2024 március 27-én.

Csendül a pohár – Bor és költészet kölcsönhatásban

A Pécsi Egyetemi Borbirtok és a Pécsi Nemzeti Színház együttműködése folytatódik.

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

Tisztelettel kérjük, hogy támogassa Társulatunkat adója 1%-val!

VALENTIN-NAPI NYEREMÉNYJÁTÉK

A Pécsi Nemzeti Színház hivatalos facebook oldalán egy nyereményjátékot indítottunk.

Kedves Közönségünk!

Nyereményjátékot indítottunk Facebook oldalunkon. A CHICAGO című előadására lehet nyerni belépőt. Az előadás időpontja: 2024.03.12. 19 óra

Ha Ön is szeretne játszani, látogasson el a Pécsi Nemzeti Színház facebook oldalára.

JÁTÉKSZABÁLYZATYZAT

1. Szervezés és lebonyolítás: A nyereményjáték szervezője Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft. (továbbiakban: "Szervező"), aki a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el. A nyereményjáték időtartama alatt a játékszabályzat minden érdeklődő számára hozzáférhető a Pécsi Nemzeti Színház hivatalos Facebook oldalán a játékhoz tartozó 2024.02.14-i "VALENTIN-NAPI NYEREMÉNYJÁTÉK” kezdetű posztban.

2. Részvételi szabályzat: A nyereményjátékban azok a 14 éven felüli természetes személyek vehetnek részt, akik a játék egész menete alatt érvényes Facebook regisztrációval rendelkeznek, és a szervező Facebook oldalán a játékhoz tartozó 2024.02.14-i "VALENTIN-NAPI NYEREMÉNYJÁTÉK” kezdetű posztot megosztották, és minden tekintetben elfogadták a játékszabályzat rendelkezéseit.

3. A nyereményjáték ideje: A nyereményjáték 2024. február 14. (szerda) 19:00 órától 2024. február 21. (szerda) 12:00 óráig tart. (meghosszabbítva: február 26- hétfő)

4. A nyereményjáték menete: A nyereményjáték során a játékosoknak Pécsi Nemzeti Színház hivatalos Facebook oldalán megjelent fényképes posztot kell kedvelniük, megosztaniuk,valamint hozzászólniuk.

5. Nyeremények, sorsolás, nyeremények átadása: A nyereményjáték lezárultával a Pécsi Nemzeti Színház hivatalos oldala egy posztban közzéteszi a nyertes nevét. Összesen 1 nyertest választunk aki maga választhatja meg kivel szeretné megnézni az előadást. A játékosok nyereménye: 5 fős belépő a Pécsi Balett Carmen című előadásra. A nyertesek kiválasztásának időpontja: 2024.02.21. Eredményhirdetés: 2024.02.21. A Szervező a nyertest a Facebook felületén egy posztban értesíti nyereményről, valamint megkísérli Facebook üzenetben felvenni vele a kapcsolatot.

6. Adatkezelés: a Szervező általános adatkezelési szabályai irányadóak.

7. Záró rendelkezések: Figyelemmel arra, hogy a nyereményjáték online környezetben zajlik, szervező kizárja felelősségét az esetleges technikai problémákért, függetlenül attól, hogy azok a nyereményjátékban részt vevők vagy a szervező informatikai rendszerében, weboldalán, illetve szolgáltatásában, avagy a Facebook weboldalán merültek fel. A szervező fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A játékszabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a szervező közzéteszi a nyereményjáték Facebook oldalán. A nyereményjátékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. A nyereményjátékban való részvétel önkéntes, de ha játékos a jelen játékszabályzatot nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban alaptalan kifogást emel, a játékban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.