Kövesse ÚJ FACEBOOK oldalunkat!

PNSZ logó

További hírek

Card image cap

2022. 12. 08.

Ö.K.Ö.R. II. JELNYELVI TOLMÁCSOLÁSSAL

Siket és nagyothalló nézőinkre is gondolva, a december 8-i Ö.K.Ö.R. II. című előadást jelnyelvi tolmácsolással lehet megtekinteni. 

Tovább
Card image cap

2022. 12. 08.

Két darabban is találkozhat a pécsi közönség Foki Veronikával

A színművésszel a bama.hu készített interjút. 

Tovább
Card image cap

2022. 12. 07.

Interjú Németh János Örökös Taggal

Németh János színművész jubilál ebben az esztendőben, négy évtizede kezdte a színpadi játékot, s ebből 38-at a pécsi deszkákon töltött.

Tovább

NYEREMÉNYJÁTÉK

A Pécsi Nemzeti Színház hivatalos facebook oldalán egy nyereményjátékot indítottunk.

Kedves Közönségünk!

Nyereményjátékot indítottunk Facebook oldalunkon. A CHICAGO című előadására lehet nyerni belépőt. Az előadás időpontja: 2022.12.07. 19 óra

Ha Ön is szeretne játszani, látogasson el a Pécsi Nemzeti Színház facebook oldalára.

JÁTÉKSZABÁLYZATYZAT

1. Szervezés és lebonyolítás: A nyereményjáték szervezője Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft. (továbbiakban: "Szervező"), aki a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el. A nyereményjáték időtartama alatt a játékszabályzat minden érdeklődő számára hozzáférhető a Pécsi Nemzeti Színház hivatalos Facebook oldalán a játékhoz tartozó 2022.11.19-i "NYEREMÉNYJÁTÉK” kezdetű posztban.

2. Részvételi szabályzat: A nyereményjátékban azok a 14 éven felüli természetes személyek vehetnek részt, akik a játék egész menete alatt érvényes Facebook regisztrációval rendelkeznek, és a szervező Facebook oldalán a játékhoz tartozó 2022.11.19-i "NYEREMÉNYJÁTÉK" kezdetű posztot megosztották, és minden tekintetben elfogadták a játékszabályzat rendelkezéseit.

3. A nyereményjáték ideje: A nyereményjáték 2022. november 19. (szombat) 20 órától 2022. december 2. (péntek) 12:00 óráig tart.

4. A nyereményjáték menete: A nyereményjáték során a játékosoknak Pécsi Nemzeti Színház hivatalos Facebook oldalán megjelent fényképes posztot kell kedvelniük, megosztaniuk,valamint hozzászólniuk.

5. Nyeremények, sorsolás, nyeremények átadása: A nyereményjáték lezárultával a Pécsi Nemzeti Színház hivatalos oldala egy posztban közzéteszi a nyertes nevét. Összesen 1 nyertest választunk aki maga választhatja meg kivel szeretné megnézni az előadást. A játékosok nyereménye: 5 fős belépő a Pécsi Balett Carmen című előadásra. A nyertesek kiválasztásának időpontja: 2022.12.02. Eredményhirdetés: 2022.12.02. A Szervező a nyertest a Facebook felületén egy posztban értesíti nyereményről, valamint megkísérli Facebook üzenetben felvenni vele a kapcsolatot.

6. Adatkezelés: a Szervező általános adatkezelési szabályai irányadóak.

7. Záró rendelkezések: Figyelemmel arra, hogy a nyereményjáték online környezetben zajlik, szervező kizárja felelősségét az esetleges technikai problémákért, függetlenül attól, hogy azok a nyereményjátékban részt vevők vagy a szervező informatikai rendszerében, weboldalán, illetve szolgáltatásában, avagy a Facebook weboldalán merültek fel. A szervező fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A játékszabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a szervező közzéteszi a nyereményjáték Facebook oldalán. A nyereményjátékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. A nyereményjátékban való részvétel önkéntes, de ha játékos a jelen játékszabályzatot nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban alaptalan kifogást emel, a játékban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.