Ugrás a tartalomra

Bérletvásárlás szeptember 30-ig!

Pécsi Nemzeti Színház logó

További hírek

Bókai Zoltán Balikó Tamás Nívódíjas

Második alkalommal adták át a Balikó Tamás Nívódíjat a Pécsi Nemzeti Színházban.

ÚJDONSÁG! Családi bérlet

A Pécsi Nemzeti Színház a családokért! - Varázsolja el gyermekét! Vásároljon Családi bérletet!

Pécs Város első embere is ott lesz a premiereken

Péterffy Attila, Pécs város polgármestere idén is meghosszabbította Premier bérletét a Pécsi Nemzeti Színházban.

Az év támogatója 2022 díj

A Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete nemrég tartotta az Önkéntesség Megyei Ünnepségét, melyre Palkonyán, a Mokos Pincészetben került sor.

Az elnöki köszöntő, a Jubiláló véradók és az Év önkénteseinek köszöntése, valamint az oklevelek átadása után Az év támogatója 2022 díj átadására került sor. Az emlékplakettet és a vele járó Zsolnay vázát a Pécsi Nemzeti Színház kapta. A rangos elismerést Lipics Zsolt igazgató vette át.

A Pécsi Nemzeti Színház tavasszal az elsők között csatlakozott az Ukrajnában zajló háború elől menekülők megsegítőihez. Akkor - a színházhoz méltón - A Valahol Európában című musical bevételkéből 1.000.000 Ft-ot ajánlott fel igazgató úr a Baranya megyében és Pécsett menedéket találók életminőségének javítására. Az adományt a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezetén keresztül a Pécsi Ukrán Önkormányzat szakmai segítségével használták fel.

Az ünnepségen Udvaros Renáta megyei elnök köszönő szavaiban kiemelte a Pécsi Nemzeti Színház egyik fontos küldetését, a minőségi szórakoztatáson túl a példaértékű társadalmi felelősségvállalást.