Amennyiben nem jelenik meg a levél, ITT elolvashatja...
 

Októberi műsor, 3 új bemutató,
XIII. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó

 
Jegyvásárlás az októberi előadásokra

Októberi előadásainkra szeptember 3-án 10:00 órától vásárolhatók jegyek jegypénztárunkban és online. Októberi műsorunk IDE kattintva elérhető.

 
 
Letölthető az évadajánló füzet

 

Évadajánló műsorfüzetünk elérhető jegypénztárunkban és IDE kattintva letölthetik. A füzet tartalmazza az évad bemutatóit, a bérleteket és más hasznos információt.

 
 
3 új bemutató

Évadunk első bemutatója a Pécsi Balett és a Pécsi Nemzeti Színház koprodukciója, egyben a XIII. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó nyitó előadása, a Carmina Burana. Az előadásról részletesen olvashatnak és a hozzá tartozó időpontokat megtalálhatják honlapunkon IDE kattintva.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy nagy sikerre számíthat az Oliver! című musical, amelyet az elmúlt öt évben nem játszottak máshol hazánkban. A darab szereposztását és az előadások időpontjait megtalálják IDE kattintva.

 

Az elveszett Csontváry című előadás egy jelenkori történeten keresztül mutatja meg, hogy mennyi bizonytalanság, legenda és titok lengi körül még ma is a magyar festészet e különös alkotóját, akinek lélegzetelállító festményei az elmúlt években sorra döntötték meg az aukciósházak eladási rekordjait. A darabban a jelenből kikacsintva egy furcsa, álomszerű időutazásban és nyomozásban veszünk részt, ahol megismerhetjük Csontváry képeinek kalandos sorsát, és írásain, levelezésén keresztül megidéződik Csontváry alakja is. Részletek és az előadások időpontjai elérhetők IDE kattintva.

 
 
Bérletvásárlás: rövidesen zárul

Biztosítsa be, hogy a legsikeresebb előadásokra is bejusson! Szeptember 13-ig még vásárolhat bérletet színházunk 2019/2020-as évadára jegypénztárunkban vagy IDE kattintva online.

 
 
XIII. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó

2019. szeptember 13. és 18. között a hazai táncélet legkiválóbb képviselői hozzák el legújabb produkcióikat a pécsi közönségnek. Immár 13. alkalommal kerül megrendezése a tánc egyhetes pécsi ünnepe, mely egyaránt szól a közönségnek és a szakmának. A házigazda Pécsi Balett mellett fellép a Győri Balett, a Bozsik Yvette Társulat, a Magyar Állami Népi Együttes, a Duda Éva Társulat, az M Studio Sepsiszentgyörgyről, az Inversedance – Fodor Zoltán Társulat, és Dániából érkezik a Black Box Dance Company. Természetesen a több éve nagy sikert arató nemzetközi balettgála 2019-ben sem marad el. A nézők látványos részleteket láthatnak a moderntánc világirodalmából és a világhírű klasszikus balett repertoárból a Kodály Központban. A Cella Septichorában idén is fellép a Flamenco Sopianae. A Tánctalálkozó szakmai programjait a Magyar Táncművészek Szövetsége segíti.

A Tánctalálkozó műsorát IDE kattintva részletesen megismerhetik, és néhány kattintással jegyeiket is megvásárolhatják.
A 2019/20 évadra szóló bérlettel rendelkező nézőinknek 20% kedvezményt adunk a Tánctalálkozó jegyeire.

 
 

Ne maradjanak le a legjobb helyekről! Kövessék híreinket és műsorunkat Facebook oldalunkon és weboldalunkon!