Teltház a nyílt próbákon


Szombaton nézőink is betekinthettek a próbákba. Mind a nagyszínpad, mind a kamara megtelt érdeklődőkkel, akik az Oliver! és Az elveszett Csontváry című előadások nyílt próbáit nézhették meg.A Nagyszínházban Nagy Viktor rendező mutatta meg, hogyan készül egy olyan nagyszabású élőzenés produkció mint az "Oliver!", amelyben tizenöt színművész, huszonöt gyermekszereplő, a színház teljes énekkara és tánckara, valamint a Pécsi Szimfonietta zenészei dolgoznak együtt.  

A Kamaraszínházban pedig Paczolay Béla rendező fedett fel néhányat az idei évad egyik legizgalmasabb előadása, a titkokkal és rejtélyekkel átszőtt "Az elveszett Csontváry" kulisszatitkaiból.

Eközben közönségünk legfiatalabbjai az N. Szabó Sándor teremben, Bókai Zoltán karmester és gyermekszereplőink segítségével az Oliver! című musical dalaiból tanulhattak meg néhányat.

A két előadás bemutatóját október 4-én és 5-én tartjuk, ezt követően várjuk Önöket előadásainkon!
Jegyek az előadásokra itt vásárolhatók!

Galéria


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 10. 18.

„A papírra vetett tintából előkerül a megismételhetetlen varázslat”

A pécsi operajátszás 60. évfordulója alkalmából a Pécsi Nemzeti Színház Operagálát rendez október 26-án, amelyen ismert és közkedvelt operaáriák, duettek hangoznak el olyan operaénekesektől, akik a Színház jelenlegi operáinak rendszeres szereplői, vagy a múltban járultak hozzá a pécsi operajátszás hírnevéhez.

2019. 10. 03.

Nézze meg az előadást és a kiállítást!

Azon nézőink, akik megnézik "Az elveszett Csontváry" című darabunkat, kedvezményesen megtekinthetik a Csontváry-kiállítást is.

2019. 10. 02.

A közös nevező: Csontváry

Közös sajtóeseményt tartott Rázga Miklós, a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ) és Csornay Boldizsár, a Janus Pannonius Múzeum (JPM) igazgatója október 1-jén a Csontváry Múzeumban.