Teltház a nyílt próbákon


Szombaton nézőink is betekinthettek a próbákba. Mind a nagyszínpad, mind a kamara megtelt érdeklődőkkel, akik az Oliver! és Az elveszett Csontváry című előadások nyílt próbáit nézhették meg.A Nagyszínházban Nagy Viktor rendező mutatta meg, hogyan készül egy olyan nagyszabású élőzenés produkció mint az "Oliver!", amelyben tizenöt színművész, huszonöt gyermekszereplő, a színház teljes énekkara és tánckara, valamint a Pécsi Szimfonietta zenészei dolgoznak együtt.  

A Kamaraszínházban pedig Paczolay Béla rendező fedett fel néhányat az idei évad egyik legizgalmasabb előadása, a titkokkal és rejtélyekkel átszőtt "Az elveszett Csontváry" kulisszatitkaiból.

Eközben közönségünk legfiatalabbjai az N. Szabó Sándor teremben, Bókai Zoltán karmester és gyermekszereplőink segítségével az Oliver! című musical dalaiból tanulhattak meg néhányat.

A két előadás bemutatóját október 4-én és 5-én tartjuk, ezt követően várjuk Önöket előadásainkon!
Jegyek az előadásokra itt vásárolhatók!

Galéria


Vissza a hírekhez

További hírek

2020. 01. 22.

Márciusi jegyek előfoglalása és jegyvásárlás

A 2020. márciusi előadásaink előfoglalási időszaka január 23-án-án 10 órakor kezdődik, a jegyvásárlás pedig január 28-án 10 órától érhető el mindenki számára személyesen és online egyaránt.

2020. 01. 21.

Zajlanak az Ármány és szerelem című produkciónk próbái

Méhes László rendezését február 7-én mutatjuk be a Nagyszínházban.

2020. 01. 21.

Karbantartót és takarítót keresünk

A Pécsi Nemzeti Színház munkatársakat keres KARBANTARTÓI és TAKARÍTÓI munkakörökbe.