Teltház a nyílt próbákon


Szombaton nézőink is betekinthettek a próbákba. Mind a nagyszínpad, mind a kamara megtelt érdeklődőkkel, akik az Oliver! és Az elveszett Csontváry című előadások nyílt próbáit nézhették meg.A Nagyszínházban Nagy Viktor rendező mutatta meg, hogyan készül egy olyan nagyszabású élőzenés produkció mint az "Oliver!", amelyben tizenöt színművész, huszonöt gyermekszereplő, a színház teljes énekkara és tánckara, valamint a Pécsi Szimfonietta zenészei dolgoznak együtt.  

A Kamaraszínházban pedig Paczolay Béla rendező fedett fel néhányat az idei évad egyik legizgalmasabb előadása, a titkokkal és rejtélyekkel átszőtt "Az elveszett Csontváry" kulisszatitkaiból.

Eközben közönségünk legfiatalabbjai az N. Szabó Sándor teremben, Bókai Zoltán karmester és gyermekszereplőink segítségével az Oliver! című musical dalaiból tanulhattak meg néhányat.

A két előadás bemutatóját október 4-én és 5-én tartjuk, ezt követően várjuk Önöket előadásainkon!
Jegyek az előadásokra itt vásárolhatók!

Galéria


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 12. 04.

Közeleg Az úrhatnám polgár premierje

Molière művéből Rudolf Péter állít színpadra összművészeti vihoráncot a Pécsi Nemzeti Színházban.

2019. 11. 25.

Januári jegyek előfoglalása és jegyvásárlás

A 2020. januári előadásaink előfoglalási időszaka november 27-én 10 órakor kezdődik, a jegyvásárlás pedig december 3-án 10 órától érhető el mindenki számára személyesen és online egyaránt.

2019. 11. 15.

Akadálymentes előadás volt Az elveszett Csontváry

Az idei évadban is folytatódnak az akadálymentesített előadások a Pécsi Nemzeti Színházban. A budapesti 90 decibel Project szervezet munkatársai ezúttal a Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesületének tagjai számára segítettek Az Elveszett Csontváry című előadás vizuális megértésében.