Portré: Rázga Miklós


A Pécsi Nemzeti Színház igazgatóját mutatja be a Made in Pécs magazin.A városi magazin portré rovatában minden hónapban olyan pécsieket mutat be, akik tevékenységükkel vagy sikereikkel erősítik a város jó hírét. A júniusi lapszámban Rázga Miklóst ismerhetik meg az olvasók közelebbről. A Pécsi Nemzeti Színház igazgatója mesél arról, hogyan választotta a színészi pályát, mit jelent számára Pécs és hogy miként vélekedik a színház mint intézmény szerepéről.

A teljes portrét IDE kattintva olvashatják.


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 10. 18.

„A papírra vetett tintából előkerül a megismételhetetlen varázslat”

A pécsi operajátszás 60. évfordulója alkalmából a Pécsi Nemzeti Színház Operagálát rendez október 26-án, amelyen ismert és közkedvelt operaáriák, duettek hangoznak el olyan operaénekesektől, akik a Színház jelenlegi operáinak rendszeres szereplői, vagy a múltban járultak hozzá a pécsi operajátszás hírnevéhez.

2019. 10. 03.

Nézze meg az előadást és a kiállítást!

Azon nézőink, akik megnézik "Az elveszett Csontváry" című darabunkat, kedvezményesen megtekinthetik a Csontváry-kiállítást is.

2019. 10. 02.

A közös nevező: Csontváry

Közös sajtóeseményt tartott Rázga Miklós, a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ) és Csornay Boldizsár, a Janus Pannonius Múzeum (JPM) igazgatója október 1-jén a Csontváry Múzeumban.