Nyílt próbák


Két most készülő produkcióba, az Oliver! című musicalbe és egy rejtélyekkel átitatott izgalmas nyomozásba, Az elveszett Csontváry című előadásba engedünk betekintést közönségünknek.Nyílt próbákon vehetnek részt az érdeklődők a Pécsi Nemzeti Színházban szeptember 28-án.
Szombaton, 10.30-11.10 óra között pillanthatnak be az érdeklődők az idei évad legjobban várt előadása, az Oliver! próbájába, Nagy Viktor rendező vezetésével, a Nagyszínházban. Eztán DALTANULÁSRA várjuk a gyerekeket az N. Szabó Sándor Teremben.
Míg a gyerekek az Oliver! legnépszerűbb dalait tanulják, a szülők részt vehetnek a Kamaraszínházban Az elveszett Csontváry című előadás nyílt próbáján 11.15-12.00 között.

Program:
10.30 – 11.10: Oliver! nyílt próba (Nagyszínház) 
11.15 – 12.00: Daltanulás gyerekeknek az Oliver! gyerekszereplőivel (N. Szabó Sándor Terem)
11.15 – 12.00: Az elveszett Csontváry nyílt próba (Kamaraszínház)

A programok ingyenesek, regisztráció nem szükséges.
Helyfoglalás az érkezés sorrendjében, a szabad helyek függvényében.


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 10. 18.

„A papírra vetett tintából előkerül a megismételhetetlen varázslat”

A pécsi operajátszás 60. évfordulója alkalmából a Pécsi Nemzeti Színház Operagálát rendez október 26-án, amelyen ismert és közkedvelt operaáriák, duettek hangoznak el olyan operaénekesektől, akik a Színház jelenlegi operáinak rendszeres szereplői, vagy a múltban járultak hozzá a pécsi operajátszás hírnevéhez.

2019. 10. 03.

Nézze meg az előadást és a kiállítást!

Azon nézőink, akik megnézik "Az elveszett Csontváry" című darabunkat, kedvezményesen megtekinthetik a Csontváry-kiállítást is.

2019. 10. 02.

A közös nevező: Csontváry

Közös sajtóeseményt tartott Rázga Miklós, a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ) és Csornay Boldizsár, a Janus Pannonius Múzeum (JPM) igazgatója október 1-jén a Csontváry Múzeumban.