Nézőgép, színészgép és színészgépnő díjak


Az évad utolsó nagyszínházi bemutatója előtt a Nézőgép, a bemutató után pedig a Színészgép és Színészgépnő díjakat adtuk át.A Pécsi Nemzeti Színházban hagyományosan minden évben átadjuk a Nézőgép díjat annak a nézőnek, aki az évadban a legtöbb alkalommal látogatta előadásainkat. A 2018/2019-es évadban a Nézőgép díjat Nagy Szávics Zsuzsanna vehette át. A díj mellé nézőnk egy Dolgozói kártyát kapott a színháztól, amellyel a következő évadban 50% kedvezménnyel látogathatja az előadásokat.

Az évad utolsó nagyszínházi premierje, a Játék a kastélyban bemutatója után a Nézőtéri Szalonban kerültek átadásra a Színészgép és a Színészgépnő díjak, amelyeket az adott évadban legtöbb alkalommal színpadra álló férfi és női színművészeink kapnak. A 2018/2019-es évad Színészgépnője Stubendek Katalin lett, aki 177 előadást játszott az évad során, a Színészgép pedig Józsa Richárd, aki 149 előadással érdemelte ki a díjat. Mindkét színművészünk volt már a korábbi években is Színészgép ill. Színészgépnő díjas. Stubendek Katalin a díj kiegészítéseként egy hosszú hétvégét tölthet el az ország valamelyik szállodájában a Danubius Hotels jóvoltából, Józsa Richárd pedig egy Vylyan borválogatást vihetett haza.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Galéria


Vissza a hírekhez

További hírek

2020. 01. 22.

Márciusi jegyek előfoglalása és jegyvásárlás

A 2020. márciusi előadásaink előfoglalási időszaka január 23-án-án 10 órakor kezdődik, a jegyvásárlás pedig január 28-án 10 órától érhető el mindenki számára személyesen és online egyaránt.

2020. 01. 21.

Zajlanak az Ármány és szerelem című produkciónk próbái

Méhes László rendezését február 7-én mutatjuk be a Nagyszínházban.

2020. 01. 21.

Karbantartót és takarítót keresünk

A Pécsi Nemzeti Színház munkatársakat keres KARBANTARTÓI és TAKARÍTÓI munkakörökbe.