Megújultunk!


Kísérjék figyelemmel híreinket és váltsák meg jegyeiket megújult honlapunkon!

 Az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy megújulva, frissített arculattal nézzünk a következő évad elé. Ennek a munkafolyamatnak egyik jelentős állomása megújult honlapunk elindítása. A weboldal felépítésében azt tartottuk szem előtt, hogy nézőink gyorsan, könnyen megtalálják a keresett információt és bárhonnan kényelmesen meg tudják vásárolni jegyeiket előadásainkra. A jövőben is friss hírekkel és folyamatosan frissülő műsornaptárral várjuk látogatóinkat!

Megújult oldalunk kezdeti tesztidőszakában előfordulhatnak kisebb hibák, hiányosságok, melyeket folyamatosan javítunk. Megértésüket köszönjük! Amennyiben hibát találnak oldalunk működésében vagy tartalmában, köszenettel vesszük, ha jelzik felénk a kommunikacio@pnsz. hu e-mail címen.


Vissza a hírekhez

További hírek

2020. 05. 26.

KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY AZ ELMARADT ELŐADÁSOK JEGYEINEK KEZELÉSÉRŐL

2020. 05. 15.

Gyászhír

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy türelemmel viselt hosszú betegség után, 2020. május 10-én elhunyt Vata Emil Jászai-díjas díszlettervező, festőművész, a Pécsi Nemzeti Színház örökös tagja.

2020. 05. 07.

Gyászhír

Elhunyt Cser Miklós karmester, aki a Pécsi Nemzeti Színház zeneigazgatójaként és vezető karmestereként 2000-től 2008-ig volt a társulatunk tagja. Nyugodjék békében.