KÖZLEMÉNY


KÖZLEMÉNY AZ ELMARADT ELŐADÁSOK JEGYEINEK ÉS BÉRLETEINEK VISSZAVÁLTÁSÁRÓLKedves Közönségünk!


A március 11. és április 30. között, a járvány miatt elmaradt előadásokra szóló jegyek és klasszikus bérlethányadok árának visszafizetését október 27-től megkezdjük az alábbi módokon:

  • Az online vásárolt jegyek és bérletek tulajdonosainak semmiféle teendőjük nincs.
    Ezen jegyek és bérlethányadok árát az Interticket Kft. automatikusan visszautalja arra a bankszámlára, amelyről a fizetés történt.
    Az összeg a banki folyamatoktól függően 30-60 napon beleül kerül jóváírásra az ügyfél számláján.
  • A pénztárban vásárolt jegyeket és a bérletek elmaradt előadásra szóló hányadát a Pécsi Nemzeti Színház pénztárában válthatják vissza hétköznapokon 10.00-18.00 között.
    !! Felhívjuk figyelmüket, hogy a visszatérítés az igények felmerüléséig folyamatosan történik, ezért aki szeretné elkerülni a pénztárban való sorban állást, annak nem szükséges az első napokban érkeznie.
    Azok a nézőink, akik jegyük árát a színház számára szeretnék felajánlani, ezt egy nyilatkozat kitöltésével tehetik meg. A részletekről érdeklődjenek a jegy@pnsz.hu címen!

Köszönjük az eddigi támogatásukat, együttműködésüket és türelmüket. Hálásak vagyunk azoknak akik jegyük árát a színház számára ajánlották fel, vagy másik előadásra cserélték azt.
Örömmel tapasztaljuk, hogy előadásainkat a jelenlegi nehéz, korlátozásokkal sújtott időszakban is sokan, lelkesen és minden óvintézkedést betartva látogatják. Igyekszünk továbbra is eleget tenni nézőink elvárásainak.
Azon dolgozunk, hogy a 125 éves Pécsi Nemzeti Színház, sok korábbihoz hasonlóan, ezt a jelenlegi embert próbáló időszakot is átvészelje és a tőle megszokott színvonalon szolgálja Nézőit!


Vissza a hírekhez

További hírek

2021. 02. 24.

December óta Örkény-lázban a Pécsi Nemzeti Színház

Hamarosan bemutatjuk az ÖRKÉNY – EGYPERCESEK videó-sorozatunk utolsó darabját, melyben minden –a projektben részt vett – színművészünk szerepel.

2021. 02. 24.

Új vezetés a Pécsi Nemzeti Színház élén

Ha jön a közönség, mi startra készen állunk...  Bár a színházak még várnak az újranyitásra,  Lipics Zsolt igazgató és Vidákovics Szláven művészeti vezető megkezdték munkájukat, és nagy energiával vetették bele magukat színházi feladataik ellátásába. 

2020. 11. 09.

Elmaradó előadások

2020. november 10-től előadásaink elmaradnak.