KÖZLEMÉNY


KÖZLEMÉNY AZ ELMARADT ELŐADÁSOK JEGYEINEK ÉS BÉRLETEINEK VISSZAVÁLTÁSÁRÓLKedves Közönségünk!


A március 11. és április 30. között, a járvány miatt elmaradt előadásokra szóló jegyek és klasszikus bérlethányadok árának visszafizetését október 27-től megkezdjük az alábbi módokon:

  • Az online vásárolt jegyek és bérletek tulajdonosainak semmiféle teendőjük nincs.
    Ezen jegyek és bérlethányadok árát az Interticket Kft. automatikusan visszautalja arra a bankszámlára, amelyről a fizetés történt.
    Az összeg a banki folyamatoktól függően 30-60 napon beleül kerül jóváírásra az ügyfél számláján.
  • A pénztárban vásárolt jegyeket és a bérletek elmaradt előadásra szóló hányadát a Pécsi Nemzeti Színház pénztárában válthatják vissza hétköznapokon 10.00-18.00 között.
    !! Felhívjuk figyelmüket, hogy a visszatérítés az igények felmerüléséig folyamatosan történik, ezért aki szeretné elkerülni a pénztárban való sorban állást, annak nem szükséges az első napokban érkeznie.
    Azok a nézőink, akik jegyük árát a színház számára szeretnék felajánlani, ezt egy nyilatkozat kitöltésével tehetik meg. A részletekről érdeklődjenek a jegy@pnsz.hu címen!

Köszönjük az eddigi támogatásukat, együttműködésüket és türelmüket. Hálásak vagyunk azoknak akik jegyük árát a színház számára ajánlották fel, vagy másik előadásra cserélték azt.
Örömmel tapasztaljuk, hogy előadásainkat a jelenlegi nehéz, korlátozásokkal sújtott időszakban is sokan, lelkesen és minden óvintézkedést betartva látogatják. Igyekszünk továbbra is eleget tenni nézőink elvárásainak.
Azon dolgozunk, hogy a 125 éves Pécsi Nemzeti Színház, sok korábbihoz hasonlóan, ezt a jelenlegi embert próbáló időszakot is átvészelje és a tőle megszokott színvonalon szolgálja Nézőit!


Vissza a hírekhez

További hírek

2020. 11. 09.

Elmaradó előadások

11.10-től előadásaink elmaradnak.

2020. 11. 05.

Korlátozott nézőtér

Kedves Közönségünk! A kormány november 3-i döntése értelmében a színházak nézőterén minden harmadik széken ülhet néző.

2020. 11. 04.

Nézőtér korlátozás

Kedves Nézőink! A kormány november 3-án este egy a színházak működését is érintő járványügyi korlátozást jelentett be.