Karácsonyi bérlet


Idén is megvásárolható a négy előadásra szóló karácsonyi bérletünk.Karácsonyi Bérlet elnevezéssel klasszikus színházbérlet kapható dísztokban, amellyel négy előadást (Oliver!, Az úrhatnám polgár, Az elveszett Csontváry, Fúrnitúr) tekinthet meg a megajándékozott a színház által megjelölt időpontban. 

Elsőrendű bérlet ára: 10 500 Ft
Karzatbérlet ára: 7 000 Ft 

A Karzatbérlet a nagyszínházi előadásokon karzat helyekre, a kamaraszínházi előadásokon pedig az A és B sorokba érvényes. 

A Karácsonyi Bérlet a színház jegypénztárában 2019. december 24. 13.00-ig kapható, online felületünkön pedig  2019. december 26-ig. 

Figyelem! Online felületünkön csak elsőrendű bérlet vásárlására van lehetőség, karzatbérlet kizárólag színházunk jegypénztárban vásárolható.


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 11. 15.

Akadálymentes előadás volt Az elveszett Csontváry

Az idei évadban is folytatódnak az akadálymentesített előadások a Pécsi Nemzeti Színházban. A budapesti 90 decibel Project szervezet munkatársai ezúttal a Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesületének tagjai számára segítettek Az Elveszett Csontváry című előadás vizuális megértésében.

2019. 11. 11.

Madách Most: pécsi színészekkel!

A Színházak Éjszakája kezdeményezésére eddig több mint 700 hazai színművész vállalta, hogy okostelefonja kamerájába elmond néhány sort Madách Imre örökérvényű drámájából.