JÖN! Játék a kastélyban


Egy újabb remek előadást látnak, akik jegyet váltanak Molnár Ferenc vígjátékára.A Pécsi Nemzeti Színház 2019/2020-as évadának előzeteseként már május végén ízelítőt adunk a jövő évad műsorából: a Játék a kastélyban című vígjátékot május 24-én mutatjuk be Méhes László rendezésében.

Molnár Ferenc három felvonásos darabja egy "félreértéseken" alapuló komédia, ami a szerző bravúros történetvezetése által elgondolkodtatja a közönséget: olyan kérdéseket vet fel, hogy mit tekintünk igaznak és őszintének és hogyan viszonyulunk a hamissághoz. A darab főszereplői színházközeli figurák, akiknek története egy tengerparti szálllodában bonyolódik, és miközben a szereplők igyekeznek maguk is egyszerre bonyolítani és kibogozni a szálakat, csak a nézők látják tisztán a helyzetet -vagy ők sem?

A darab szerepeit Köles Ferenc, Urbán Tibor, Takaró Kristóf, Illés Alexa, Józsa Richárd, Bera Márk és Széll Horváth Lajos játsszák.

Az előadás színlapja megtekinthető IDE KATTINTVA.

Az előadásra elérhető jegyek IDE KATTINTVA megvárásolhatók.


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 05. 25.

Nézőgép, színészgép és színészgépnő díjak

Az évad utolsó nagyszínházi bemutatója előtt a Nézőgép, a bemutató után pedig a Színészgép és Színészgépnő díjakat adtuk át.

2019. 05. 25.

7. Pécsi Családi Fesztivál: elkezdődött!

A fesztivál nyitóünnepségén díjat vehetett át a Pécsi Nemzeti Színház.

2019. 05. 24.

Kertész Erzsi dedikál a Pécsi Nemzeti Színházban

A Panthera könyvek szerzője május 29-én várja olvasóit.