Gyermekszereplő válogatás!


8-14 éves jelentkezőket várunk az OLIVER! szerepeire.A Pécsi Nemzeti Színház gyerekszereplőket keres és meghallgatást hirdet a következő évad elején bemutatásra kerülő OLIVER! című musical produkciójához a következő feladatokra:
 
- OLIVER – főszerep, 10-12 éves, kiválóan éneklő, jó mozgáskészséggel rendelkező fiú;
- DÖRZSÖLT – főszerep, 10-14 éves, kiválóan éneklő, jó mozgáskészséggel rendelkező fiú;
- valamint jó mozgáskészséggel rendelkező, énekelni tudó FIÚKAT és LÁNYOKAT keresünk kisebb szerepekre és csoportos szereplőnek 8-14 éves korig.
 
A meghallgatásra 2019. május 1-ig lehet jelentkezni a Pécsi Nemzeti Színház oliver@pnsz.hu e-mail címen. (A jelentkezési határidő lejártát követően mindenkit e-mailben értesítünk a további teendőkről!)
 
A meghallgatás időpontja: 2019. május 8. szerda 14.30-tól
A meghallgatás helyszíne: Pécsi Nemzeti Színház II. sz. próbaterem
Gyülekezés: 2019. május 8. szerdán 14 órától a Pécsi Nemzeti Színház Művészklubjában
 
A meghallgatásra jelentkezők egy szabadon választott népdalt és egy tetszőleges zenés darabból választott részletet hozzanak magukkal! A színház zenei kísérőt, hangtechnikát biztosít, de a szükséges kottát, valamint a zenei alapot tartalmazó hanghordozót (CD, pen drive stb.) a jelentkezőnek kell magával hoznia. Kérjük, a jelentkező gyerekek melegítőt is hozzanak magukkal annak érdekében, hogy mozgáskészségüket színházunk tánckarának vezetője felmérhesse.

Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 05. 25.

Nézőgép, színészgép és színészgépnő díjak

Az évad utolsó nagyszínházi bemutatója előtt a Nézőgép, a bemutató után pedig a Színészgép és Színészgépnő díjakat adtuk át.

2019. 05. 25.

7. Pécsi Családi Fesztivál: elkezdődött!

A fesztivál nyitóünnepségén díjat vehetett át a Pécsi Nemzeti Színház.

2019. 05. 24.

Kertész Erzsi dedikál a Pécsi Nemzeti Színházban

A Panthera könyvek szerzője május 29-én várja olvasóit.