Gyermekszereplő válogatás!


8-14 éves jelentkezőket várunk az OLIVER! szerepeire.A Pécsi Nemzeti Színház gyerekszereplőket keres és meghallgatást hirdet a következő évad elején bemutatásra kerülő OLIVER! című musical produkciójához a következő feladatokra:
 
- OLIVER – főszerep, 10-12 éves, kiválóan éneklő, jó mozgáskészséggel rendelkező fiú;
- DÖRZSÖLT – főszerep, 10-14 éves, kiválóan éneklő, jó mozgáskészséggel rendelkező fiú;
- valamint jó mozgáskészséggel rendelkező, énekelni tudó FIÚKAT és LÁNYOKAT keresünk kisebb szerepekre és csoportos szereplőnek 8-14 éves korig.
 
A meghallgatásra 2019. május 1-ig lehet jelentkezni a Pécsi Nemzeti Színház oliver@pnsz.hu e-mail címen. (A jelentkezési határidő lejártát követően mindenkit e-mailben értesítünk a további teendőkről!)
 
A meghallgatás időpontja: 2019. május 8. szerda 14.30-tól
A meghallgatás helyszíne: Pécsi Nemzeti Színház II. sz. próbaterem
Gyülekezés: 2019. május 8. szerdán 14 órától a Pécsi Nemzeti Színház Művészklubjában
 
A meghallgatásra jelentkezők egy szabadon választott népdalt és egy tetszőleges zenés darabból választott részletet hozzanak magukkal! A színház zenei kísérőt, hangtechnikát biztosít, de a szükséges kottát, valamint a zenei alapot tartalmazó hanghordozót (CD, pen drive stb.) a jelentkezőnek kell magával hoznia. Kérjük, a jelentkező gyerekek melegítőt is hozzanak magukkal annak érdekében, hogy mozgáskészségüket színházunk tánckarának vezetője felmérhesse.

Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 08. 23.

Olvasópróbák: Oliver! és Elveszett Csontváry

A világhírű musicalt, az Oliver!-t az elmúlt öt évben nem játszották hazánkban, most csak nálunk látható. Az elveszett Csontváry című előadásunkban pedig egy álomszerű időutazásban és nyomozásban vehetnek részt a nézők.  

2019. 08. 21.

Évadajánló füzet 2019/2020

Elkészült évadajánló füzetünk a 2019/2020-as évadhoz. Lapozzák át, hogy többet tudjanak meg az évad új bemutatóiról!

2019. 08. 21.

Megnyitottuk az Évadot!

A Pécsi Nemzeti Színház sajtóbeszélgetésén Rázga Miklós, a színház igazgatója összefoglalta az előző évadot és ismertette az újdonságokat. Újabb örökös taggal bővült a társulat, átadták a Csaba Zita Hívó-díjat és a sajtó képviselői találkozhattak a frissen szerződtetett hat fiatal színművésszel.