Fontos határidő: június 28.


A bérlethosszabbítás időszaka június 28-án lejár, jegypénztárunk pedig a nyári szünetre bezár.Bérleteseink helyeit június 28-án pénztár zárásig tartjuk fenn. A 15% hűségkedvezményt ugyaneddig az időpontig tudjuk biztosítani hosszabbítás esetén. Jegypénztárunkban 27-én és 28-án is 10-18 óráig várjuk Önöket!

Június 29-augusztus 14. között jegypénztárunk zárva tart, ezen időszak alatt online felületünkön tudják megvásárolni bérleteiket, 10% kedvezménnyel, IDE kattintva.


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 10. 18.

„A papírra vetett tintából előkerül a megismételhetetlen varázslat”

A pécsi operajátszás 60. évfordulója alkalmából a Pécsi Nemzeti Színház Operagálát rendez október 26-án, amelyen ismert és közkedvelt operaáriák, duettek hangoznak el olyan operaénekesektől, akik a Színház jelenlegi operáinak rendszeres szereplői, vagy a múltban járultak hozzá a pécsi operajátszás hírnevéhez.

2019. 10. 03.

Nézze meg az előadást és a kiállítást!

Azon nézőink, akik megnézik "Az elveszett Csontváry" című darabunkat, kedvezményesen megtekinthetik a Csontváry-kiállítást is.

2019. 10. 02.

A közös nevező: Csontváry

Közös sajtóeseményt tartott Rázga Miklós, a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ) és Csornay Boldizsár, a Janus Pannonius Múzeum (JPM) igazgatója október 1-jén a Csontváry Múzeumban.