Fényerő projekt a kamarában


A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának közreműködésével felfrissül a kamaraszínház előcsarnoka. A 2011. augusztus 22. és szeptember 4. között itt zajló alkotótábor keretében festőművész szakos hallgatók új atmoszférát teremtenek mesterük, Ádám Zoltán festőművész irányításával.A hallgatók célja, hogy a meglehetősen sötét és színtelen szocreál helyiségnek fényt, színeket és barátságos hangulatot adjanak, hogy a kamaraszínházi előadások nézőit is megújult, kellemes és kreatív miliő fogadja.
Szitás Bernadett, Besenyei Zsuzsanna, Szerdi Gábor, Tatár Boglárka, Andrész Anett, Stavniczki Emese, Villányi Szilvia és Gyuricza Márta jelenleg fúr-farag, fest-ragaszt, sőt még kárpitosnak is beálltak, hogy a kamaraszínház is megszépüljön. Mint elmondták, minden kreativitásukat latba vetve megpróbálják a legtöbbet kihozni a rendelkezésükre álló keretből  és különlegessé, derűssé varázsolni a jelenleg kissé borús helyiséget.
A végeredményt először a Lúdas Matyi közönsége láthatja: premier szeptember 16-án!

Galéria


Vissza a hírekhez

További hírek

2020. 07. 29.

Gyászhír

Türelemmel viselt hosszú és súlyos betegség után, 83 éves korában, ma hajnalban elhunyt Horváth Bálint, érdemes művész, a Magyar Állami Operaház magánénekese.

2020. 07. 07.

Köszönjük Magyarország! Köszönjük Pécs!

Augusztus 4-én köszönetnyilvánító előadással kezdi meg új évadát a Pécsi Nemzeti Színház a Pécsi Balett által működtetett Pécsi Nyári Színházban.

2020. 05. 26.

KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY AZ ELMARADT ELŐADÁSOK JEGYEINEK ÉS BÉRLETEINEK KEZELÉSÉRŐL