Évadzárás 2018/19


Véget ért a 7. Pécsi Családi Színházi Fesztivál és rövidesen zárjuk az évadot is.A 7. Pécsi Családi Színházi Fesztivál szinte minden előadása teltházas volt, örömmel láttuk, hogy ilyen érdeklődő a közönség a programok iránt. A műsorban szerepeltek a meghívott színházak előadásai különböző korosztályok számára, saját produkcióinkkal is találkozhattak a nézők, és két premiert is tartottunk: a Pécsi Balett és a Pécsi Nemzeti Színház koprodukciójában készült Csipkerózsika című mesebalettet és a Panthera című szabaduló-játékot is a fesztivál során mutattuk be. Szívesen vettük fel programunkba a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium végzőseinek vizsgaelőadását és az I. Pécsi Drámapedagógiai Találkozót is.


A Családi Fesztivál zárását követően rövidesen zárjuk az évadot is, 124.700 fizető nézővel, sok-sok élménnyel és nem kevesebb tervvel a jövő évadra!

Bérleteiket online felületünkön kedvezménnyel, a nyári szünet ideje alatt is megválthatják néhány kattintással: https://www.pnsz.hu/berletvasarlas


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 09. 03.

Mától megvásárolhatók az októberi jegyek!

Ma 10 órától megvásárolhatják jegyeiket októberi előadásainkra jegypénztárunkban vagy online. 

2019. 09. 03.

Kedvezmény!

A bérlettulajdonosok számára kedvezményt biztosítunk a Tánctalálkozó előadásaira és az Operagálára.

2019. 08. 30.

Díszítőt és karbantartót keresünk!

A Pécsi Nemzeti Színház munkatársat keres részmunkaidős karbantartói és díszítői munkakörökbe.