Évadzárás 2018/19


Véget ért a 7. Pécsi Családi Színházi Fesztivál és rövidesen zárjuk az évadot is.A 7. Pécsi Családi Színházi Fesztivál szinte minden előadása teltházas volt, örömmel láttuk, hogy ilyen érdeklődő a közönség a programok iránt. A műsorban szerepeltek a meghívott színházak előadásai különböző korosztályok számára, saját produkcióinkkal is találkozhattak a nézők, és két premiert is tartottunk: a Pécsi Balett és a Pécsi Nemzeti Színház koprodukciójában készült Csipkerózsika című mesebalettet és a Panthera című szabaduló-játékot is a fesztivál során mutattuk be. Szívesen vettük fel programunkba a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium végzőseinek vizsgaelőadását és az I. Pécsi Drámapedagógiai Találkozót is.


A Családi Fesztivál zárását követően rövidesen zárjuk az évadot is, 124.700 fizető nézővel, sok-sok élménnyel és nem kevesebb tervvel a jövő évadra!

Bérleteiket online felületünkön kedvezménnyel, a nyári szünet ideje alatt is megválthatják néhány kattintással: https://www.pnsz.hu/berletvasarlas


Vissza a hírekhez

További hírek

2020. 01. 22.

Márciusi jegyek előfoglalása és jegyvásárlás

A 2020. márciusi előadásaink előfoglalási időszaka január 23-án-án 10 órakor kezdődik, a jegyvásárlás pedig január 28-án 10 órától érhető el mindenki számára személyesen és online egyaránt.

2020. 01. 21.

Zajlanak az Ármány és szerelem című produkciónk próbái

Méhes László rendezését február 7-én mutatjuk be a Nagyszínházban.

2020. 01. 21.

Karbantartót és takarítót keresünk

A Pécsi Nemzeti Színház munkatársakat keres KARBANTARTÓI és TAKARÍTÓI munkakörökbe.