Elindult a podcast-csatornánk!


A Pécsi Nemzeti Színház elindította hivatalos podcast-csatornáját, ahol különböző beszélgetéseket hallgathatnak majd a színházról, a társulatról, előadásokról. A csatorna itt elérhető, akárcsak a Spotify-on is, és nemsokára a legtöbb podcast-kezelő applikációban.
Keresse, hallgassa, iratkozzon fel csatornánkra! Kulisszatitkok, háttér-információk, érdekes beszélgetések!

Az első részben Rázga Miklóssal, a Pécsi Nemzeti Színház igazgatójával beszélgettünk a holnapi Operagáláról, A vihar kapujában és az Oliver! című előadásokról, vagy éppen Az elveszett Csontváryról, de szóba került a Rudolf Péter által rendezett Az úrhatnám polgár is, amelynek a premierje december 6-án lesz.
Az első beszélgetés itt meghallgatható: 

Képillusztráció: Nachrichten_muc from Pixabay


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 11. 15.

Akadálymentes előadás volt Az elveszett Csontváry

Az idei évadban is folytatódnak az akadálymentesített előadások a Pécsi Nemzeti Színházban. A budapesti 90 decibel Project szervezet munkatársai ezúttal a Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesületének tagjai számára segítettek Az Elveszett Csontváry című előadás vizuális megértésében.

2019. 11. 11.

Madách Most: pécsi színészekkel!

A Színházak Éjszakája kezdeményezésére eddig több mint 700 hazai színművész vállalta, hogy okostelefonja kamerájába elmond néhány sort Madách Imre örökérvényű drámájából.

2019. 11. 06.

Karácsonyi bérlet

Idén is megvásárolható a négy előadásra szóló karácsonyi bérletünk.