Csipkerózsika: bemutató a Családi Fesztiválon


A Pécsi Balett és a Pécsi Nemzeti Színház koprodukciójának bemutatója a 7. Családi Színházi Fesztivál nyitó előadása.Május 25-én kezdődik a 7. Pécsi Családi Színházi Fesztivál, amelynek nyitó előadásaként a Pécsi Balett és a Pécsi Nemzeti Színház legújabb koproducióját, a Csipkerózsika című mesebalettet láthatják a nézők. A bemutató előadáson nyolcvan nézőtéri helyet azok a nagycsaládosok fognak megtölteni, akik a Hauni Hungaria jóvoltából ajándék jegyekkel tekinthetik meg a produkciót. Ezen előadás alkalmával adják át a Nagycsaládosok Országos Egyesületének képviselői az Arany Bölcső-díjat, amelyet a Pécsi Nemzeti Színház képviseletében a színház igazgatója, Rázga Miklós vesz át.


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 08. 23.

Olvasópróbák: Oliver! és Elveszett Csontváry

A világhírű musicalt, az Oliver!-t az elmúlt öt évben nem játszották hazánkban, most csak nálunk látható. Az elveszett Csontváry című előadásunkban pedig egy álomszerű időutazásban és nyomozásban vehetnek részt a nézők.  

2019. 08. 21.

Évadajánló füzet 2019/2020

Elkészült évadajánló füzetünk a 2019/2020-as évadhoz. Lapozzák át, hogy többet tudjanak meg az évad új bemutatóiról!

2019. 08. 21.

Megnyitottuk az Évadot!

A Pécsi Nemzeti Színház sajtóbeszélgetésén Rázga Miklós, a színház igazgatója összefoglalta az előző évadot és ismertette az újdonságokat. Újabb örökös taggal bővült a társulat, átadták a Csaba Zita Hívó-díjat és a sajtó képviselői találkozhattak a frissen szerződtetett hat fiatal színművésszel.