Bérleteink


Bérletrendszerünket átszerkesztettük: megtartva a jól működő, bevált elemeket, új lehetőségekkel gazdagítottuk a kínálatot, hogy mindenkinek jobban megérje.Bérleteink árát a 2011/2012-es évadban 10-15%-al csökkentettük!

Legfontosabb újdonság a családi kedvezmény, valamint a diákbérlet újragondolt változata. Nemcsak a családok, de baráti társaságok is olcsóbban vásárolhatnak bérletet, ha ezt többen együtt teszik. „Ahogy tetszik” elnevezésű konstrukciónkkal, pedig mindenki saját magának állíthatja össze bérletét az egész évadra, mindenféle megkötöttség nélkül!
Bizonyos bérletek esetében részletfizetési lehetőséget biztosítunk, és bevezetjük jegypénztárunkban a bankkártyás vásárlást. Az egyre népszerűbb internetes jegyvásárlás honlapunkon keresztül továbbra is elérhető marad.

Online bérletvásárlás 2011. szeptember 10-től!

  • PÁHOLYOK ÉRTÉKESÍTÉSE

Ha Ön valamelyik előadáson saját páholyában szeretné vendégül látni családját, barátait vagy üzletfeleit, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a páholy minden székét együtt tudja megvenni.

  • „AHOGY TETSZIK” BÉRLET

Új lehetőség azoknak, akik maguk szeretnék összeállítani, hogy mely előadásokat kívánják megnézni az évadban.

  • GYERMEKBÉRLET

Iskoláknak, valamint olyan családoknak ajánljuk, akik hangsúlyt fektetnek gyermekük szórakoztató nevelésére.

  • KARZATBÉRLET

A legkedvezőbb árfekvésű bérlet a nagyszínházi karzatra.

  • RÉSZLETFIZETÉS

Családoknak és kisebb közösségeknek szeretnénk kedvezni ezzel a bérletfizetési lehetőséggel.

  • KIEMELT KEDVEZMÉNYEK

Bérletárainkat jelentős mértékben csökkentettük és különös figyelmet fordítottunk a diák-, nyugdíjas- és pedagóguskedvezmények kiszélesítésére. (A visszaélések elkerülése érdekében belépéskor ellenőrizhetjük a nyugdíjas- vagy diákkedvezményre szóló jogosultságot.)

 

Pontos részletek a „Jegyek, bérletek" menüpontban.
 


Vissza a hírekhez

További hírek

2020. 07. 29.

Gyászhír

Türelemmel viselt hosszú és súlyos betegség után, 83 éves korában, ma hajnalban elhunyt Horváth Bálint, érdemes művész, a Magyar Állami Operaház magánénekese.

2020. 07. 07.

Köszönjük Magyarország! Köszönjük Pécs!

Augusztus 4-én köszönetnyilvánító előadással kezdi meg új évadát a Pécsi Nemzeti Színház a Pécsi Balett által működtetett Pécsi Nyári Színházban.

2020. 05. 26.

KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY AZ ELMARADT ELŐADÁSOK JEGYEINEK ÉS BÉRLETEINEK KEZELÉSÉRŐL