Bemutattuk az Ármány és szerelem című klasszikust


Schiller remekművét Méhes László álmodta a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadára.Nagy sikerrel zajlott a február 7-i bemutató.

Ahogy a Miller szerepét alakító Rátóti Zoltán a PécsFM rádiónak adott interjújában elmondta, a darab fő mondanivalója, hogy:
"az ármánykodás hogyan teheti tönkre a valós érzelmeket, hogyan tudunk áldozataivá válni ennek az ördögi mesterkedésnek. Félelmetes érdekek csapnak össze a szerelmen túl. A darabnak számomra mégis - bármennyire is drámával végződik - az a pozitív üzenete, hogy nincs felemelőbb érzés az őszinte és tiszta szerelemnél. Ebben a darabban áldozatokat követel a szerelem."

A teljes interjút meghallgathatják ITT

Az Ármány és szerelem márciusban öt alkalommal lesz látható, 8-án 19.00, 9-én 15.00, 18., 19., 20-án pedig 19.00 órakor.

Az előadásról bővebben olvashatnak és jegyeiket megvásárolhatják ITT

 


Vissza a hírekhez

További hírek

2020. 07. 07.

Köszönjük Magyarország! Köszönjük Pécs!

Augusztus 4-én köszönetnyilvánító előadással kezdi meg új évadát a Pécsi Nemzeti Színház a Pécsi Balett által működtetett Pécsi Nyári Színházban.

2020. 05. 26.

KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY AZ ELMARADT ELŐADÁSOK JEGYEINEK ÉS BÉRLETEINEK KEZELÉSÉRŐL

2020. 05. 15.

Gyászhír

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy türelemmel viselt hosszú betegség után, 2020. május 10-én elhunyt Vata Emil Jászai-díjas díszlettervező, festőművész, a Pécsi Nemzeti Színház örökös tagja.