Bemutattuk az Ármány és szerelem című klasszikust


Schiller remekművét Méhes László álmodta a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadára.Nagy sikerrel zajlott a február 7-i bemutató.

Ahogy a Miller szerepét alakító Rátóti Zoltán a PécsFM rádiónak adott interjújában elmondta, a darab fő mondanivalója, hogy:
"az ármánykodás hogyan teheti tönkre a valós érzelmeket, hogyan tudunk áldozataivá válni ennek az ördögi mesterkedésnek. Félelmetes érdekek csapnak össze a szerelmen túl. A darabnak számomra mégis - bármennyire is drámával végződik - az a pozitív üzenete, hogy nincs felemelőbb érzés az őszinte és tiszta szerelemnél. Ebben a darabban áldozatokat követel a szerelem."

A teljes interjút meghallgathatják ITT

Az Ármány és szerelem márciusban öt alkalommal lesz látható, 8-án 19.00, 9-én 15.00, 18., 19., 20-án pedig 19.00 órakor.

Az előadásról bővebben olvashatnak és jegyeiket megvásárolhatják ITT

 


Vissza a hírekhez

További hírek

2020. 03. 24.

Online felületeink kulturális csatornává válnak

Közösségi oldalunkon és video megosztó csatornánkon kulturális tartalmakat teszünk közé a vészhelyzet idején.

2020. 03. 19.

A VIDÉKI SZÍNHÁZIGAZGATÓK EGYESÜLETÉNEK SAJTÓKÖZLEMÉNYE A 2020. MÁRCIUS 18-I MINISZTERELNÖKI BEJELENTÉSRE

A Vidéki Színházigazgatók Egyesülete üdvözli és megköszöni, hogy a Kormány ilyen gyorsan reagál az ágazatok problémáira, és máris megkezdte az intézkedéseket a válságos helyzetben.

2020. 03. 11.

Elmaradó előadások

Kedves Közönségünk! A kormány március 11-én vészhelyzetet hirdetett ki. A rendelet szerint zárt térben 100 főnél több személy részvételével rendezvény tartása tilos. A vészhelyzet fenntartásáig a meghirdetett előadásaink elmaradnak.