7. Pécsi Családi Színházi Fesztivál: elkezdődött!


A fesztivál nyitóünnepségén díjat vehetett át a Pécsi Nemzeti Színház.A 7. Pécsi Családi Színházi Fesztivált hagyományosan egy fiatal néző közreműködésével nyitotta meg Uhrik Teodóra, a Pécsi Balett ügyvezetője és Rázga Miklós, a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója: a közönség soraiból Horváth-Bencze Maja volt segítségükre. Még mielőtt a nyitó előadás megkezdődött volna, Herbert Gábor, a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület elnöke átadta az Arany Bölcső-díjat, melyet a Nagycsaládosok Országos Egyesülete ítélt meg a Pécsi Nemzeti Színház részére.

A Családi Fesztivál programjait keressék honlapunkon és Facebook oldalunkon!

Galéria


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 08. 23.

Olvasópróbák: Oliver! és Elveszett Csontváry

A világhírű musicalt, az Oliver!-t az elmúlt öt évben nem játszották hazánkban, most csak nálunk látható. Az elveszett Csontváry című előadásunkban pedig egy álomszerű időutazásban és nyomozásban vehetnek részt a nézők.  

2019. 08. 21.

Évadajánló füzet 2019/2020

Elkészült évadajánló füzetünk a 2019/2020-as évadhoz. Lapozzák át, hogy többet tudjanak meg az évad új bemutatóiról!

2019. 08. 21.

Megnyitottuk az Évadot!

A Pécsi Nemzeti Színház sajtóbeszélgetésén Rázga Miklós, a színház igazgatója összefoglalta az előző évadot és ismertette az újdonságokat. Újabb örökös taggal bővült a társulat, átadták a Csaba Zita Hívó-díjat és a sajtó képviselői találkozhattak a frissen szerződtetett hat fiatal színművésszel.