7. Pécsi Családi Színházi Fesztivál: elkezdődött!


A fesztivál nyitóünnepségén díjat vehetett át a Pécsi Nemzeti Színház.A 7. Pécsi Családi Színházi Fesztivált hagyományosan egy fiatal néző közreműködésével nyitotta meg Uhrik Teodóra, a Pécsi Balett ügyvezetője és Rázga Miklós, a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója: a közönség soraiból Horváth-Bencze Maja volt segítségükre. Még mielőtt a nyitó előadás megkezdődött volna, Herbert Gábor, a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület elnöke átadta az Arany Bölcső-díjat, melyet a Nagycsaládosok Országos Egyesülete ítélt meg a Pécsi Nemzeti Színház részére.

A Családi Fesztivál programjait keressék honlapunkon és Facebook oldalunkon!

Galéria


Vissza a hírekhez

További hírek

2019. 11. 15.

Akadálymentes előadás volt Az elveszett Csontváry

Az idei évadban is folytatódnak az akadálymentesített előadások a Pécsi Nemzeti Színházban. A budapesti 90 decibel Project szervezet munkatársai ezúttal a Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesületének tagjai számára segítettek Az Elveszett Csontváry című előadás vizuális megértésében.

2019. 11. 11.

Madách Most: pécsi színészekkel!

A Színházak Éjszakája kezdeményezésére eddig több mint 700 hazai színművész vállalta, hogy okostelefonja kamerájába elmond néhány sort Madách Imre örökérvényű drámájából.

2019. 11. 06.

Karácsonyi bérlet

Idén is megvásárolható a négy előadásra szóló karácsonyi bérletünk.