6 próbaidőszak egyszerre!


Ilyen még nem volt! Az októberi bemutatók fantasztikus sikere után egyszerre hat produkció próbaidőszaka zajlik gőzerővel.Az épület minden zugában folyik a munka a múlt hét óta. Az olvasópróbákkal megkezdődött A kétfejű fenevad, a pont.com és a Dzsungel könyve próbaidőszaka, sőt az Iskolaprogram Hamlet-sztoriján is dolgoznak már Bodonyi József vezetésével a művészek.

 • Régi nagy színészek térnek vissza Pécsre A kétfejű fenevadba: Szikora Jánossal dolgozik Tordy Géza, Újvári Zoltán, Ujlaky László és Kézdy György, valamint Bódis Irén és Fekete András is újra színpadra állnak! (Képünkön: Stenczer Béla, Bódis Irén, Kézdy György és Tordy Géza)
  Bemutató november 11-én a nagyszínházban.
   
 • A pont.com című nagyon mai, nagyon különleges világú előadás olvasópróbáján Dömötör Tamás rendező stílszerűen a laptopjáról olvasta fel a szöveget.
  Bemutató november 18-án a kamaraszínházban.
 • A Pécsi Balett táncművészei testük minden porcikájával Otello tragédiájára koncentrálnak már október eleje óta. Nem kis feladat a klasszikus történet táncszínpadi megfogalmazása, de táncművészeink köztudottan szeretik a kihívásokat. Bemutató november 25-én a nagyszínházban.
   
 • Gulyás Dénes és Mácsai János először október 28-án jelentkeznek Mesés Opera című sorozatukkal, mely nem szokványos operaismertető lesz. Meg kívánja mutatni, hogy a fiatalok számára sem tabutéma az emberi lét legszélsőségesebb érzelmeit megidézni, és mindezek legjobb zenei ábrázolásairól beszélni.
   
 • Ugyan a bemutató januárban lesz, Böhm György vezetésével megkezdte a munkát a Dzsungel könyve stábja is. Maugli szerepében: Szabó Dávid, a Budapesti Operettszínház népszerű művésze, és Mikola Gergő egyetemi hallgató varázsolják majd el a közönséget januártól. Közreműködik a Pécsi Balett!

Vigyen színt a hétköznapjaiba, szervezzen családi programot hétvégére! Ne üljön otthon, jöjjön színházba! Szeretettel és gazdag kínálattal várjuk.


Vissza a hírekhez

További hírek

2020. 01. 22.

Márciusi jegyek előfoglalása és jegyvásárlás

A 2020. márciusi előadásaink előfoglalási időszaka január 23-án-án 10 órakor kezdődik, a jegyvásárlás pedig január 28-án 10 órától érhető el mindenki számára személyesen és online egyaránt.

2020. 01. 21.

Zajlanak az Ármány és szerelem című produkciónk próbái

Méhes László rendezését február 7-én mutatjuk be a Nagyszínházban.

2020. 01. 21.

Karbantartót és takarítót keresünk

A Pécsi Nemzeti Színház munkatársakat keres KARBANTARTÓI és TAKARÍTÓI munkakörökbe.