Mindenre van jegyünk!

Belvárosi Jegyiroda | minden jelentős pécsi és országos kulturális rendezvényre váltható jegy a Pécsi Nemzeti Színházban

Mindenre van jegyünk!

Kapcsolódó anyagok

2012. október közepétől minden jelentős pécsi és országos kulturális rendezvényre váltható jegy a Pécsi Nemzeti Színházban.  

 
A Pécsi Nemzeti Színház az Országos Jegypont Hálózat és a Jegymester Jegyértékesítő Rendszer tagjaként kapcsolódik a jegy.hu és a jegymester.hu online jegyirodai szolgáltatáshoz, ahol az ország különböző helyszínein zajló színházi előadásokra, koncertekre, fesztiválokra, kulturális és sporteseményekre lehet jegyet vásárolni. Azokra az előadóhelyekre, amelyek ezekhez a jegyértékesítési rendszerekhez kapcsolódtak, 2012. október 13-tól a Pécsi Nemzeti Színház jegyirodájában is válthatók jegyek készpénzzel vagy bankkártyával.

Belvárosi Jegyirodát 2012. október 13-án 18.30-kor, a Pécsi Balett: Bonyodalmas balkáni lakodalmas című táncbohózatának bemutató előadása előtt - kötetlen pezsgős koccintás keretében - a premierközönség bevonásával nyitja meg Rázga Miklós a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója és Nagy Csaba Pécs MJV alpolgármestere. Az eseményen jelen lesz a a Pécsi Kodály Központ, a Pannon Filharmonikusok, a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft., a Bóbita Bábszínház, a Filharmónia Dél-Dunántúli Koncertszervező és Rendező Nonprofit Kft. és a POSZT vezetősége is, hiszen ezentúl az ő rendezvényeikre is lehet majd jegyet venni a belváros szívében.
A Belvárosi Jegyiroda célja, hogy a pécsi és a Pécsre látogató kultúrafogyasztó polgárok életét még kényelmesebbé tegye azáltal, hogy a legnagyobb pécsi kulturális-művészeti rendezvényszervező intézmények kínálatát egyszerre elérhetővé teszi, szimbolikus átjárást biztosítva ezáltal a Kultúra Városa kulturális intézményei között.
 
"Egy séta a belváros szívében, egy kávé a Király utcában, jegyvásárlás kényelmesen mindenre a Pécsi Nemzeti Színházban. Belvárosi Jegyiroda - mindenre van jegyünk!"
 
« 2019. január »
h k sz cs p sz v
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Bérletkereső

Hírlevél

Értesüljön elsőként információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!